06-42309441 info@basicflow.nl

Blog 1: Vanaf nu ga ik (Sabine Kuijpers links op de foto) een blog bijhouden over yoga, ondernemen, achter de schermen bij Casa Basicflow en het bewustzijns- en yoga programma ‘Be your flow’ dat ik samen met Loes van Nunen (Rechts op de foto) maak. Achter de schermen omdat je dan meer mee krijgt hoe iets is ontstaan en waarom we een bepaalde keuze maken. De ups en de downs! Een inkijkje dat meer mee geeft dan we op facebook en instagram laten zien. Een realistisch beeld omdat ik daar zelf behoefte aan heb in een (social) wereld waarin alles lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat.

Natuurlijk weet iedereen dat het niet zo is maar ik krijg ook vaak te horen dat het lastig is om dat te scheiden! Ik doe daar zelf ook aan mee, met onze website, facebook en instagram pagina en blijf op zoek naar een manier die bij me past! En begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook een fantastische en makkelijke manier om te laten zien wat we je allemaal te bieden hebben. Maar omdat ik zelf niet kan voorstellen om in een wereld op te groeien waarin al deze technologische snufjes al waren toen je op de wereld kwam en ik wil delen hoe jezelf veel invloed hebt op je fysieke en mentale zijn. In de afgelopen jaren is dat mijn Niche geworden en ik blijf me daarin verdiepen en wil dat graag met je delen. Pas het toe op een manier dat bij je past! Gewoon omdat ik je het allerbeste van deze wereld gun!

Liefs Sabine