Nicole Dirks (Yogadocente)

Hatha Yoga- Vinyasa Yoga- Easyflow Yoga

Nicole Dirks geeft de lessen op donderdag avond in Aarle-Rixtel en zal meer lessen gaan verzorgen vanaf januari 2022. Nicole heeft al eerder bij ons lesgegeven en vervangt al jaren bij uitval van docentes, wij zijn enorm blij dat zij vast bij ons team is gekomen en in januari meer lessen gaat geven. Ze geeft ook peronal yoga trainingen en is bezig met een opleiding tot ademcoach. Binnenkort meer informatie over Nicole.

Lees meer over de andere docentes van BasicFlow

Eva Welten-Staats

Eva Welten-Staats

Eva Welten-Staats (Yogadocente) Yin yoga/Restorative yoga/Yang-Yin yoga/Kinder yoga Toen ik 20 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met yoga was ik al snel verkocht. Tussen mijn studies door woonde ik enkele jaren op Ibiza en mocht daar genieten van veel...

Lees meer
Madeleine van den Hoek

Madeleine van den Hoek

Madeleine van den Hoek (Yogadocente) Hatha Yoga – Yoga Nidra Op mijn 20e volgde ik mijn eerste yogales en kwam ik in aanraking met meditatie. Met af en toe een pauze, soms een haat-liefde verhouding met yoga en een zoektocht naar een nieuwe docent of een andere...

Lees meer
Sonja Bakker

Sonja Bakker

Sonja Bakker (yogadocente) Jivamukti Yoga Al tijdens mijn jeugd stond mijn leven in het teken van dans; ik leefde dans, klassiek ballet, modern, jazz, alles zoog ik op als een spons. Zo werd het ook mijn beroep. Ik werkte in binnen en buitenland als danseres (...

Lees meer