06-42309441 info@basicflow.nl

Agenda BasicFlow Gemert

Yoga Nidra Rust Cirkel
Gun jezelf een diepe ontspanning van lichaam en geest
Op 16 december geeft yogadocente en ayurvedisch practitioner Madeleine van den Hoek een yoga nidra rust cirkel. Voor deze weldadige beleving hoef je geen ervaring te hebben met yoga.

Wat is het
Yoga Nidra is een lange liggende geleide meditatie waarbij je tot diepe ontspanning kan komen. Het wordt vaak vertaald als slaap (nidra) yoga. Het is een geweldige methode om diep te ontspannen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Terwijl je lichaam in een diepe ontspanning zakt, blijft je geest in een meditatieve staat tussen waken en slapen in. In deze fase wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd en worden geest en lichaam geheeld. Er wordt zelfs gesteld dat een half uur Yoga Nidra overeenkomt met 2 uur slaap.

Wat doe je
Nadat je een paar eenvoudige yogaoefeningen hebben gedaan om het lijf wat losser te maken ga je liggen. Hierbij is extra aandacht voor een goede ontspannen lighouding.
Terwijl je rustig ligt wordt je door de verschillende onderdelen van de yoga nidra geleid. Je hoeft alleen maar te luisteren naar de instructies. Door het zetten van een intentie, een bodyscan, het volgen van de adem en visualisatie trek je de zintuigen geleidelijk terug van de uiterlijke wereld naar de innerlijke wereld waardoor een diepe ontspanning ontstaat. Aan het eind van de yoga nidra kom je weer rustig terug in het hier en nu. Daarna is er ruimte voor journalling (schrijven/tekenen) of het gewoon rustig te laten bezinken. We sluiten af met een weldadige kop kruidenthee en wat lekkers.

Wat brengt het je
Voordelen van yoga nidra zijn: een verbeterd slaap patroon, minder stress, meer zelfvertrouwen, een betere concentratie, het kan psychologische wonden helen en een gevoel van blijdschap creëren. Door je intentie geef je de onbewuste verlangens in jezelf, aandacht en kracht.
In yoga Nidra herstel je je lichaam, zintuigen en gedachten naar jouw natuurlijke staat.
Deze yoga nidra rust cirkel is een powernap met “benefits”!

Waar en wanneer
Vrijdag 16 december van 19.30 tot 21.00 uur
Praktijk de Watermolen / Yoga Basicflow
Molenrand 3
Gemert

Kosten € 17,50
Leden Basicflow 15,00 euro
Aanmelden via https://www.ayurvedaenmeer.nl/aanmelden-yoga-nidra/
Of mail naar info@ayurvedaenmeer.nl


Een ochtend helemaal voor jezelf.

We starten met een zachte Yin yoga sessie!

Van daaruit gaan we inzoomen op onze doelen in 2023. Dit kan zowel privé als zakelijk zijn. Zodat we een richting en focus creëren en vanuit innerlijke rust stappen kunnen zetten. Natuurlijk zoomen we ook in op alle gebieden die invloed hebben zodat we leren meebewegen. Je gaat dus ook met een stappenplan naar huis!

We eindigen met een ondersteunende yoga nidra sessie waarbij je weer helemaal oplaadt en je ontspannen maar toch energiek voelt.

Omdat dit een Try out pilot versie is hebben we een hele speciale prijs.

Je investering is geen 79 Euro
Maar voor Basicflow leden 39 Euro en niet leden betalen 49 Euro
Inclusief: Journal, thee, water en gezonde tussendoortjes

Op 17 december van 09.30 uur tot 12.30 uur in Gemert.

Geef je op via info@basicflow.nl
Mocht je vragen hebben dan kun je ook naar dit adres mailen.

Tot dan

Liefs Sabine

Het is weer tijd voor een pop up yoga les Bij Berkendonk in Helmond, daarna is er ook de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen en zo je zondag heerlijk te starten!
Neem je eigen mat, zonnebrand, water en handdoeken zelf mee.
Voor yogaleden is deze les helemaal gratis, wil je meedoen maar geen lid? Dan betaal je 10 Euro geef je op via momoyoga of mail naar info@basicflow.nl

 

DON’T JUST GO WITH THE FLOW
BE YOUR FLOW

WIL JIJ:

 •  meer rust ervaren in je mindset en in je lijf
 • onrust kunnen omzetten naar kracht
 • contact maken met datgene waar jij energie van krijgt
 • meer vrijheid en vertrouwen in je leven
 • ervaren wat jou betekenis geeft
 • je bewust zijn van je talenten en ze vaker gaan gebruiken
 • keuzes maken vanuit je kern en wat voor jou belangrijk is
 • tools om hier in jouw leven mee aan de slag te gaan
 • direct aan de slag en weten wat je te doen staat?

Klaar om tijd te maken voor jezelf en stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling?

WIJ LATEN JE GRAAG ZIEN HOE!

In januari 2019  hebben we het eerste programma gedraaid met BE YOUR FLOW, een programma waarbij zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling een boost krijgt. Dus ben jij klaar voor een leven vol energie, betekenis en vertrouwen? Volg onze ontwikkelingen op www.beyourflow.nl op facebook en instagram.

We zijn alles online aan het omzetten

WIE ZIJN WIJ? Be your flow oprichters…..

BE YOUR FLOW is een samenwerking van Loes en Sabine waarin we onze krachten bundelen;
bewustzijnsontwikkeling en yoga. Samen hebben we een mooi programma voor je samengesteld. Het zit bomvol inspiratie, kennis en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Samen gaan we op zoek naar datgene wat voor jou van betekenis is. Wij worden er blij van als mensen vanuit hun kern; hun FLOW iets doen waar ze blij van worden. Vind je het leuk om te lezen hoe wij kwamen tot samenwerking? Check ons blog!

WAT DOEN WE?

Ons BE YOUR FLOW-programma bestaat uit 5 workshopdagen met verschillende thema’s. Met elk thema gaan we aan de slag vanuit body & mindset; yoga en bewustzijnsontwikkeling. Resultaat? Persoonlijk leiderschap in body & mind!

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor IEDEREEN die:

 • Meer rust wil ervaren in je mindset en in je lijf; onrust kunnen omzetten naar rust en kracht
 • Invloed wil krijgen op hoe je je voelt
 • Helder wil krijgen wat je wilt
 • Wil weten wat jouw ‘persoonlijke speelveld’ is en wat je grenzen zijn
 • Wil weten wat je kracht is en die inzetten
 • Keuzes wil maken op basis van datgene wat voor jou belangrijk en van betekenis is
 • Concreet stappen wil zetten en aan de slag wil

Wat kun je van ons verwachten?

Wij delen heel graag onze voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling, kennis en ervaring met je. Samen zijn we 5 maanden onderweg. BE YOUR FLOW bestaat uit 5 workshopdagen van 10.00u – 16.00u. We ontvangen je graag in Casa Basicflow in Aarle-Rixtel, een fijne plek waar je je direct thuis zult voelen. Tijdens de workshopdagen word je goed verzorgd, een heerlijke lunch is inbegrepen!

Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens de workshopdagen. Daarbuiten treffen we elkaar in een besloten Facebook-community en heb je de mogelijkheid om al je vragen aan ons én aan elkaar te stellen. Het unieke van dit concept is de combinatie van oefeningen voor je mindset en je lijf omdat we onze krachten bundelen! Door yoga ga je ervaren hoe je meer rust kunt krijgen in je lijf en hoe je dit verder in je leven kunt integreren. Je leert je hoe je mindset werkt, hoe je keuzes kunt maken die jou blij maken en meer betekenis kunt geven aan jouw leven.

Als vanzelfsprekend mag je van ons een persoonlijke benadering verwachten in een hele fijne omgeving!

Volg onze ontwikkelingen op facebook en instagram en op www.beyourflow.nl. Je kunt ons ook mailen voor meer informatie info@basicflow.nl

Liefs Loes en Sabine

Ben je zwanger? Gefeliciteerd!

Dit is misschien wel de meest magische, verwarrende, opwindende en spannende tijd van je leven. Bij BLOOM mama kun je terecht voor uitgebreide begeleiding tijdens je zwangerschap.

Door middel van o.a. zwangerschapsyoga, mindfulness, meditatie, ademwerk en ontspanningsoefeningen begeleiden we je bij jouw individuele reis naar het (wederom) mama worden. Live, online en privé. Je kunt zelfs terecht voor een Motherhood fotoshoot! Alles overzichtelijk aangeboden, op één plek.

Vanaf vrijdag 20 mei a.s. start Mindful zwanger & bevallen. Een uniek 10-weeks programma met uitgebreide begeleiding tijdens je zwangerschap en goede voorbereiding op de bevalling. De lessen worden gegeven op vrijdagen van 9.30 – 10.30 uur (bij Basicflow). Je kunt op elk moment starten, er zijn geen vaste startdata.

Vind je 10 weken te lang? Kijk dan ook eens bij de events ‘Mama birth prep’ en ‘Samen bevallen’. Dit zijn speciale One day events. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt.

Wist je dat je zorgverzekeraar misschien (een gedeelte van) de kosten vergoedt? Neem voor meer info even contact op met BLOOM mama: info@bloommama.nl.

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan via de website van BLOOM mama. Klik hier.

Let’s BLOOM!
Fieke Tils