06-42309441 info@basicflow.nl

Agenda BasicFlow

Workshop Yoga Nidra, wil je op de hoogte worden gehouden of meteen inschrijven? Stuur ons een mail naar info@basicflow.nl
Gun jezelf een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Data:8 oktober, 12 november en 10 december 2021 :Tijd: 19.30 uur-21.00 uur (minimaal 6 deelnemers)

Yogadocente en ayurvedisch practitioner Madeleine van den Hoek geeft de yoga nidra workshop. Voor deze weldadige beleving hoef je geen ervaring te hebben met yoga.

Wat is het
Yoga Nidra Betekent letterlijk slaap (nidra) in verbinding (yoga). Het is een geweldige systematische methode om diep te ontspannen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Terwijl je lichaam in een diepe ontspanning zakt, blijft je geest in een meditatieve staat tussen waken en slapen in. In deze fase wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd en worden geest en lichaam geheeld. Er wordt zelfs gesteld dat een Yoga Nidra van een uur overeenkomt met vier uur slaap.

Wat doe je
Nadat je een paar eenvoudige yogaoefeningen hebben gedaan om het lijf wat losser te maken ga je liggen. Hierbij is extra aandacht voor een goede ontspannen lighouding.
Yoga nidra bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Het begint met het stellen van een “sankalpa”. Dit is een voornemen op geestelijk of spiritueel gebied. Heb je nog geen sankalpa, geen probleem, het dient zich vanzelf een keer aan. Daarna komen de volgende stappen en hoef je alleen maar te luisteren naar de instructies. Door een bodyscan, het volgen van de adem en visualisatie trek je de zintuigen geleidelijk terug van de uiterlijke wereld naar de innerlijke wereld waardoor een diepe ontspanning ontstaat. Aan het eind van de yoga nidra kom je weer rustig terug in het hier en nu.
We sluiten af met een lekkere kop kruidenthee.

Wat brengt het je
Voordelen van yoga nidra zijn: een verbeterd slaap patroon, minder stress, meer zelfvertrouwen, een betere concentratie, het kan psychologische wonden helen en een gevoel van blijdschap creëren. Door de sankalpa, geef je de onbewuste verlangens in jezelf, aandacht en kracht.
In yoga Nidra herstel je je lichaam, zintuigen en gedachten naar jouw natuurlijke staat.
Tip : Opgeslagen vermoeidheid kan vrij komen, drink daarom na een yoga nidra sessie altijd extra water of kruidenthee om het lichaam te helpen de afvalstoffen kwijt te raken.

Kosten 15,00 Euro p.p. voor niet (yoga)Leden en 12,50 Euro p.p. voor yogaleden opgave via info@basicflow.nl

DON’T JUST GO WITH THE FLOW
BE YOUR FLOW

WIL JIJ:

 •  meer rust ervaren in je mindset en in je lijf
 • onrust kunnen omzetten naar kracht
 • contact maken met datgene waar jij energie van krijgt
 • meer vrijheid en vertrouwen in je leven
 • ervaren wat jou betekenis geeft
 • je bewust zijn van je talenten en ze vaker gaan gebruiken
 • keuzes maken vanuit je kern en wat voor jou belangrijk is
 • tools om hier in jouw leven mee aan de slag te gaan
 • direct aan de slag en weten wat je te doen staat?

Klaar om tijd te maken voor jezelf en stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling?

WIJ LATEN JE GRAAG ZIEN HOE!

In januari 2019 starten we met BE YOUR FLOW, een programma waarbij zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling een boost krijgt. Dus ben jij klaar voor een leven vol energie, betekenis en vertrouwen? Volg onze ontwikkelingen op www.beyourflow.nl op facebook en instagram.

Vanaf januari 2019 gaan we van start.

WIE ZIJN WIJ? Be your flow oprichters…..

BE YOUR FLOW is een samenwerking van Loes en Sabine waarin we onze krachten bundelen;
bewustzijnsontwikkeling en yoga. Samen hebben we een mooi programma voor je samengesteld. Het zit bomvol inspiratie, kennis en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Samen gaan we op zoek naar datgene wat voor jou van betekenis is. Wij worden er blij van als mensen vanuit hun kern; hun FLOW iets doen waar ze blij van worden. Vind je het leuk om te lezen hoe wij kwamen tot samenwerking? Check ons blog!

WAT DOEN WE?

Ons BE YOUR FLOW-programma bestaat uit 5 workshopdagen met verschillende thema’s. Met elk thema gaan we aan de slag vanuit body & mindset; yoga en bewustzijnsontwikkeling. Resultaat? Persoonlijk leiderschap in body & mind!

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor IEDEREEN die:

 • Meer rust wil ervaren in je mindset en in je lijf; onrust kunnen omzetten naar rust en kracht
 • Invloed wil krijgen op hoe je je voelt
 • Helder wil krijgen wat je wilt
 • Wil weten wat jouw ‘persoonlijke speelveld’ is en wat je grenzen zijn
 • Wil weten wat je kracht is en die inzetten
 • Keuzes wil maken op basis van datgene wat voor jou belangrijk en van betekenis is
 • Concreet stappen wil zetten en aan de slag wil

Wat kun je van ons verwachten?

Wij delen heel graag onze voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling, kennis en ervaring met je. Samen zijn we 5 maanden onderweg. BE YOUR FLOW bestaat uit 5 workshopdagen van 10.00u – 16.00u. We ontvangen je graag in Casa Basicflow in Aarle-Rixtel, een fijne plek waar je je direct thuis zult voelen. Tijdens de workshopdagen word je goed verzorgd, een heerlijke lunch is inbegrepen!

Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens de workshopdagen. Daarbuiten treffen we elkaar in een besloten Facebook-community en heb je de mogelijkheid om al je vragen aan ons én aan elkaar te stellen. Het unieke van dit concept is de combinatie van oefeningen voor je mindset en je lijf omdat we onze krachten bundelen! Door yoga ga je ervaren hoe je meer rust kunt krijgen in je lijf en hoe je dit verder in je leven kunt integreren. Je leert je hoe je mindset werkt, hoe je keuzes kunt maken die jou blij maken en meer betekenis kunt geven aan jouw leven.

Als vanzelfsprekend mag je van ons een persoonlijke benadering verwachten in een hele fijne omgeving!

Volg onze ontwikkelingen op facebook en instagram en op www.beyourflow.nl. Je kunt ons ook mailen voor meer informatie info@basicflow.nl

Liefs Loes en Sabine