Tel: 0492 - 38 40 22 info@basicflow.nl

Aan deze pagina wordt nog gewerkt!

Mijn missie is om meer bewustwording te creeen wat je zelf allemaal kunt doen in je dagelijkse leven zodat je dicht bij jezelf blijft en betere keuzes kunt maken op het gebied van je gezondheid, je werk en privéleven.

Hoe heb je zelf invloed op je fysieke en mentale gezondheid zodat je veerkrachtig door het leven kan?

Het ongemak niet uit de weg gaat maar daar juist van gaat leren. Ook rouw gaan we niet uit de weg.
Het kan je dagelijkse (privé en werkzame) leven erg beïnvloeden als je er niets mee doet.
Mijn missie is om iedereen inzicht te geven in wat rouw is en wat het met je kan doen, iedereen maakt het mee maar we weten er eigenlijk niet veel van totdat het je zelf raakt. Hierdoor ga je ook anders naar de wereld kijken en beseffen dat we maar heel kort op deze aardbol rondwandelen. Je kunt jezelf en je naasten beter ondersteunen.

Vanuit mijn werk ben ik altijd bezig geweest met het zelfhelend vermogen van de mens. Maar veel mensen hebben geen idee wat dat is en wat je zelf kunt doen. En dat ga ik delen.
In een wereld waar alles maakbaar lijkt, stress, ontevredenheid,vermoeidheid, ongezond eten, weinig bewegen, en onrealistische instagram levens zijn heel normaal geworden en daar wil ik heel graag verandering in brengen want het kan zeker anders. Voor jezelf en je naasten zodat we het aan elkaar door kunnen geven.

Hoe creëer je een leven wat bij je past, wat zijn je valkuilen, wat geeft je energie en wat niet, ken jij je grenzen. Vooral in deze 24 uurs maatschappij is dat hele belangrijke informatie om je goed te blijven voelen en te kunnen blijven functioneren.
Mijn doel is met mijn trajecten en sessies om inzicht en bewustzijn te creëren zodat je veerkrachtig om kunt gaan met goede en minder goede dagen, hoe jij zelf positieve invloed hebt fysiek en mentaal gezien. Simpel, praktisch en voor iedereen toepasbaar.

Be connected is er voor particulieren en bedrijven, individueel en in Groepsverband
Wil je:
1:Begeleiding bij je rouwproces
2: Weten hoe je meer kunt ontspannen of meer energie creëert? Door middel van Yoga (Ademhalingstechnieken, houdingen en volgens de yoga filosofie. Simpel, praktisch, down to earth en doelgericht).
Of juist passief tijdens 1 op 1 sessies een yogamassage ondergaan wat bij draagt aan je herstel?
3. Loop je steeds maar vast? Voel je geen energie en heb je geen idee hoe je verder wilt en moet? Ik help je om een zinvol leven te creëren wat bij jou past. Zodat je makkelijker keuzes kan maken, dicht bij jezelf blijft. Vitaal, energiek en helemaal passend bij jou. En dat kan zeker want je hebt alle tools al bij je alleen weet je wellicht niet dat je ze hebt en dus ook niet weet hoe je dat kunt gebruiken.

Is dit precies wat je wilt? Dan ben je aan het juiste adres!
Om dingen te veranderen kun je niet blijven doen wat je altijd al gedaan hebt, je moet uit je comfortzone..blokkades, zowel fysiek als mentaal zijn je grootste leermeesters en we gaan niets uit de weg…
Met dit traject (Be connected) leer je hoe je zelf grote invloed hebt op je mentale en fysieke zijn. In goede en minder goede dagen..

Be connected losse sessie:
Losse sessie : 75 Euro per 60 minuten

Be connected traject:
Intake: Gratis, zodat we kennis kunnen maken met elkaar en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Traject van 6 afspraken van 1,5 uur ( opties: In Gemert bij Basicflow, online en of met ondersteuning per mail of zoom)
Trajectmogelijkheden:
1: Rouwbegeleiding (met yoga of yogamassage als ondersteuning)
2: Focus op jouw eigen zinvol leven plan en we gaan er meteen mee aan de slag!
3. Focus op jouw hulpvraag
(bij alle drie de opties wordt een persoonlijk op maat traject gemaakt in overleg met elkaar.)
Prijzen: 450 Euro voor dit hele traject in een keer betaald of kies de 3 termijnen betaal optie van 165 Euro per maand.

In alle trajecten neem ik al mijn kennis en ervaring mee en pas toe wat op dat moment het beste bij je past daarom zijn alle trajecten uniek. Ik blijf altijd bijscholen in deze vakgebieden.

Heb je vragen? Mail me gerust naar: info@basicflow.nl
Liefs Sabine