06-42309441 info@basicflow.nl

Blog

Your Grief Guide

Nu mijn online programma in de maak is, ga ik je daar al wat meer over vertellen. Dit programma is voor mensen die een dierbare hebben verloren of iemand kennen die dit net hebben meegemaakt en er meer over willen weten, hoe je hem of haar zou kunnen steunen in deze...

Lees meer

Be connected! Wat is het en WHY?

Blog: Be connected! Wat is het en WHY? Mijn collega Loes van Nunen, stelt mij altijd deze vraag als ik weer met nieuwe ideeën/plannen kom. Deze Why is heel belangrijk voor mij en de koers die ik aan het uitzetten ben. Deze plek (Casa Basicflow) was ooit mijn droom,...

Lees meer

Fuck it!

Blog 2: Fuck it!! Ja, je leest het goed. Vandaag zouden we eigenlijk feest moeten vieren..nu gaan we vanavond samenkomen om ons mam te herdenken, ze zou vandaag 65 jaar geworden zijn. Helaas is het 14 jaar geleden (waar blijft de tijd) dat ze is overleden na een kort...

Lees meer

Achter de schermen

Blog 1: Vanaf nu ga ik (Sabine Kuijpers links op de foto) een blog bijhouden over yoga, ondernemen, achter de schermen bij Casa Basicflow en het bewustzijns- en yoga programma 'Be your flow' dat ik samen met Loes van Nunen (Rechts op de foto) maak. Achter de schermen...

Lees meer

1+1=11

1+1=11 Zet ons bij elkaar en we zijn niet te stoppen. Sabine en Loes, Loes en Sabine. We ontmoetten elkaar ongeveer een half jaar geleden. 2 ambitieuze ondernemers met allerlei leuke ideeën. Jarenlange interesse en ervaring in coaching en persoonlijke ontwikkeling in...

Lees meer