Tarieven

Yoga tarieven vanaf januari 2021
1 x per week € 37,50- per maand
2 x per week €57,50,- per maand

Het lesgeld dat je maandelijks betaalt is een gemiddelde over een jaar (44 weken). Hier zijn de geplande (8) vakantie weken van afgehaald. De vakanties zijn hier dus al vanaf gehaald. De weken waarin wij geen lessen geven betaal je dus niet en die lessen kun je daarom niet inhalen. Op feestdagen is er geen les of een aangepast lesrooster. Vervalt er echter een les vanwege één of een paar vrije dag(en) dan mag je deze altijd op een ander moment inhalen.

Je hebt een vaste plaats in de les die we voor je reserveren. Mocht je een keer niet kunnen dan graag even afmelden via het momoyoga systeem.Je kunt dan ook meteen een andere les reserveren om in te halen. Dit is een extra service, hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Abonnement: Bij opzeggingen die binnenkomen per mail of post tot en met en met de 15e van de maand stopt het abonnement aan het einde van die maand. Bij opzeggingen die op de 15e en later binnen komen, wordt het abonnement de volgende maand stop gezet. Momenteel worden er online live yoga lessen en video’s aangeboden voor dit abonnement en er gelden dezelfde opzegvoorwaarden als voorheen.

Workshops betaling; 48 uur van tevoren is kosteloos annuleren daarna dient de rekening 100% betaald te worden.

Inclusief gebruik yogamatten en biologische thee/ water na elke les.

Lesgeld geschiedt per automatische incasso.