06-42309441 info@basicflow.nl

Tarieven

Yoga tarieven vanaf februari 2023
1 x per week € 39,00- per maand
onbeperkt €58,50,- per maand
proefles Gratis
extra proefles € 12,50 Euro-

Het lesgeld dat je maandelijks betaalt is een gemiddelde over een jaar (44 weken). Hier zijn de geplande (8) vakantie weken van afgehaald. De vakanties zijn hier dus al vanaf gehaald. De weken waarin wij geen lessen geven betaal je dus niet en die lessen kun je daarom niet inhalen. Op feestdagen is er geen les of een aangepast lesrooster. Vervalt er echter een les vanwege één of een paar vrije dag(en) dan mag je deze altijd op een ander moment inhalen.

Je kunt maximaal 2 lessen per week vast reserveren, deze plannen wij voor je in of je kiest ervoor om je les flexibel in te plannen op basis van beschikbaarheid. Mocht je een vaste les kiezen dan is dat plekje voor jou gereserveerd, kun je een keer niet dan graag even afmelden in het momoyoga systeem dan maak je iemand anders blij met jou plek.Je kunt dan ook meteen een andere les reserveren om in te halen.

Abonnement: Bij opzeggingen die binnenkomen per mail of post tot en met en met de 15e van de maand stopt het abonnement aan het einde van die maand. Bij opzeggingen die op de 15e en later binnen komen, wordt het abonnement de volgende maand stop gezet. Indien wij door Corona maatregelen de locatie gesloten moeten houden schakelen we over op online lessen en blijven wij deze richtlijnen aanhouden.

Workshops betaling; 48 uur van tevoren is kosteloos annuleren daarna dient de rekening 100% betaald te worden. Alle yogaleden krijgen korting op onze workshops.

Lesgeld geschiedt per automatische incasso.