06-42309441 info@basicflow.nl

 

Wie zijn wij?

Sabine, Sonja, Madeleine en Nicole

Sabine Kuijpers

Eigenaresse van Basicflow (Sinds 2013)

DROMER | DOENER | INTROVERT | EIGENWIJS | YOGINI | ONDERNEEMSTER PUR SANG | INSPIRATOR
Ik ben Sabine, ben samen met Wietse en we zijn trotse ouders van Roos en Eize.
Mijn hele leven breng ik eigenlijk al mensen in beweging. Eerst als dansdocente en later als yogadocente en massagetherapeut. Later ben ik me meer gaan verdiepen in Rouw, als rouw en verlies  consulente. Ik heb een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Dit alles komt weer terug in mijn lessen en online programma’s. Momenteel run ik de yogastudio met alle liefde en ben dankbaar dat ik dat samen met Sonja, Madeleine en Nicole mag doen ,daarnaast richt me helemaal op de Online academy.
Ik hou van koken, lezen,dansen, muziek,suppen,reizen en yoga. Oja, en ben een ongelofelijke huismus. Live life to the fullest op mijn manier.

Sonja Bakker (yogadocente)

Al tijdens mijn jeugd stond mijn leven in het teken van dans; ik leefde dans, klassiek ballet, modern, jazz, alles zoog ik op als een spons. Zo werd het ook mijn beroep. Ik werkte in binnen en buitenland als danseres ( theater, shows en tv). Als docent (aan theateropleidingen voor beroeps maar ook aan amateurscholen en docententrainingen) als choreograaf (voor professionele producties in België en voor mijn eigen demogroep in Nederland). Via een danscollega leerde ik in New York yoga kennen in de Jivamukti-studio bij Union-Square en was meteen “om”!Midden in die hectiek van die intense stad ervaarde ik zo’n diep gevoel van rust, van thuiskomen, van alles is goed. Ik wist meteen, hier wil ik meer van. Na een jaar of vier lessen volgen en thuis mijn practice doen heb ik dan ook de grote stap gezet en in Amerika in het Omega-centre de Jivamukti International Yoga Teacher Training gevolgd! Samen met 118 Jivamukti-addicts van over de hele wereld. Geweldig, wat een in intense ervaring!En nu is het dan zover en wil ik het vlammetje via mijn lessen overdragen aan ieder die wil! Voor iedereen die innerlijke rust, balans en blijheid in het leven wil en niet bang is voor wat fysieke inspanning.

Madeleine van den Hoek (Yogadocente)

Op mijn 20e volgde ik mijn eerste yogales en kwam ik in aanraking met meditatie. Met af en toe een pauze, soms een haat-liefde verhouding met yoga en een zoektocht naar een nieuwe docent of een andere yogavorm die op dat moment meer passend was, ontwikkelde ik mezelf langzaam maar zeker op het yogapad. Met veel plezier heb ik de door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland erkende Pureyoga docentenopleidingen op het gebied van hatha yoga & kinderyoga, tieneryoga en zwangerschapsyoga succesvol afgerond. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen. Mede door mijn medische basis en jarenlange ervaring in de orthopedische richting kan ik lessen goed op de persoon aanpassen, ook als het om “moeilijkere lijven” gaat.

En verder… duizendpoot, herborist in hart en nieren, natuurgeneeskundige, natuurcoach, Ayurvedisch massage-, voedings- & lifestylespecialist, natuurfotografe, verhalenverteller, luisteraar, onderzoeker, gepassioneerd docent, verhelderaar, moeder van een bijzondere zoon, keukengodin en dat dan vooral voor vrienden, geeft oude meubelen een nieuw leven, natuurliefhebber, hondenbaas, kattendienaar en paardenmeisje, wandelaar op het soms uitdagende levenspad, nog altijd leerling van het leven, wijze vrouw.

Nicole Dirks (Yogadocente)

Nicole Dirks geeft de lessen op donderdag avond in Aarle-Rixtel en zal meer lessen gaan verzorgen vanaf januari 2022. Nicole heeft al eerder bij ons lesgegeven en vervangt al jaren bij uitval van docentes, wij zijn enorm blij dat zij vast bij ons team is gekomen en in januari meer lessen gaat geven. Ze geeft ook peronal yoga trainingen en is bezig met een opleiding tot ademcoach. Binnenkort meer informatie over Nicole.