“Ik wil je graag een plek/moment geven die je uit je dagelijkse sleur haalt. Waar je naar uit kijkt, waar je energie van krijgt en waar je jezelf kunt zijn.”

Mijn boodschap/waar ik voor sta?

Ik wil je graag een plek/moment geven die je uit je dagelijkse sleur haalt. Waar je naar uit kijkt, waar je energie van krijgt en waar je jezelf kunt zijn. Je inspireren waardoor je nieuwe inzichten krijgt waar je blij en energiek van wordt en je eigen pad verder durft te bewandelen. mensen met elkaar verbinden. De maatschappelijke druk is ver van deze plek of het moment vandaan. Zijn is voldoende. Hier is het fijn, er is ruimte, er is stilte maar waar ook goede dialogen plaatsvinden.

Yogalessen geven die inspannend maar ook ontspannend zijn. Je bewust maken van je lichaam en geest en dat je daar zelf heel veel invloed op hebt.

Liefs Sabine Kuijpers

(foto Links, Loes van Nuenen Rechts)

In juni 2016 is Casa Basicflow ontstaan doordat er meerdere ruimtes leeg kwamen te staan in het prachtige monumentale pand aan de havenweg en zo ben ik opzoek gegaan naar disciplines die elkaar versterken en aanvullen. De basis begon met mijn passie voor dans/beweging en door alle ervaring/interesses is (Casa) BasicFlow (pure being) geworden tot wat het nu is.

Sabine Kuijpers

Eigenaresse van Basicflow (Sinds 2013 aan de havenweg) en initiatiefneemster van Casa Basicflow

DROMER | DOENER | INTROVERT | EIGENWIJS | YOGINI | ONDERNEEMSTER PUR SANG | INSPIRATOR
Ik ben Sabine, net moeder geworden van een prachtige dochter (2018).
Mijn hele leven breng ik mensen al in beweging door dans, massage en yoga en ik houd ervan om mensen te inspireren. Wees welkom bij Casa Basicflow wat ooit is begonnen als mijn droom. Ik hou van koken, dansen en ben een ongelofelijke huismus. Live life to the fullest op mijn manier.

MIJN MISSIE is om iedereen de rust en energie te laten voelen die je met yoga kunt bereiken en dat je dat altijd bij je hebt. Zijn is genoeg. Durf te dromen en vooral om dat te gaan DOEN!

In januari 2019 start ik met Loes van Nuenen het programma Be your flow, Mindset, persoonlijke ontwikkeling en Yoga. Het leven is te kort om te wachten tot het moment dat….ja, vertel mij het maar waarom je steeds alles uitstelt? Je kunt altijd voor jezelf kiezen en dus ook voor degene om je heen (Jij wordt er zeker een fijner en blijer mens van en dat heeft direct invloed op je omgeving). Het overlijden van mijn moeder in 2005 heeft mij enorm gevormd en daardoor ben ik vooral gaan doen wat ik graag wilde, mensen verbinden, bewust maken van lichaam en geest en dat je daar heel veel invloed op hebt. Tip: Ga je hart volgen ongeacht wat je omgeving ervan vindt en laat je niet afleiden door de dagelijkse afleidingen (o.a. social media). Ga niet wachten tot dat het te laat is, zo simpel is het. We weten dat allemaal dus waar wacht je nog op?

Sonja Bakker (yogadocent)

Al tijdens mijn jeugd stond mijn leven in het teken van dans; ik leefde dans, klassiek ballet, modern, jazz, alles zoog ik op als een spons. Zo werd het ook mijn beroep. Ik werkte in binnen en buitenland als danseres ( theater, shows en tv). Als docent (aan theateropleidingen voor beroeps maar ook aan amateurscholen en docententrainingen) als choreograaf (voor professionele producties in België en voor mijn eigen demogroep in Nederland). Via een danscollega leerde ik in New York yoga kennen in de Jivamukti-studio bij Union-Square en was meteen “om”!Midden in die hectiek van die intense stad ervaarde ik zo’n diep gevoel van rust, van thuiskomen, van alles is goed. Ik wist meteen, hier wil ik meer van. Na een jaar of vier lessen volgen en thuis mijn practice doen heb ik dan ook de grote stap gezet en in Amerika in het Omega-centre de Jivamukti International Yoga Teacher Training gevolgd! Samen met 118 Jivamukti-addicts van over de hele wereld. Geweldig, wat een in intense ervaring!En nu is het dan zover en wil ik het vlammetje via mijn lessen overdragen aan ieder die wil! Voor iedereen die innerlijke rust, balans en blijheid in het leven wil en niet bang is voor wat fysieke inspanning.

Madeleine van den Hoek, Yogadocente

Op mijn 20e volgde ik mijn eerste yogales en kwam ik in aanraking met meditatie. Met af en toe een pauze, soms een haat-liefde verhouding met yoga en een zoektocht naar een nieuwe docent of een andere yogavorm die op dat moment meer passend was, ontwikkelde ik mezelf langzaam maar zeker op het yogapad. Met veel plezier heb ik de door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland erkende Pureyoga docentenopleidingen op het gebied van hatha yoga & kinderyoga, tieneryoga en zwangerschapsyoga succesvol afgerond. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen. Mede door mijn medische basis en jarenlange ervaring in de orthopedische richting kan ik lessen goed op de persoon aanpassen, ook als het om “moeilijkere lijven” gaat.

En verder… duizendpoot, herborist in hart en nieren, natuurgeneeskundige, natuurcoach, Ayurvedisch massage-, voedings- & lifestylespecialist, natuurfotografe, verhalenverteller, luisteraar, onderzoeker, gepassioneerd docent, verhelderaar, moeder van een bijzondere zoon, keukengodin en dat dan vooral voor vrienden, geeft oude meubelen een nieuw leven, natuurliefhebber, hondenbaas, kattendienaar en paardenmeisje, wandelaar op het soms uitdagende levenspad, nog altijd leerling van het leven, wijze vrouw.