Team Casa Basicflow/ruimte huren

Casa Basicflow is een samenwerking met:

Renate Kuijpers: www.allerwarmst.nl 
Bij allerwarmst kun je terecht voor unieke handgemaakte woonaccessoires en workshops.

 

Madeleine van den Hoek: www.ayurvedaenmeer.nl
Bij Madeleine kun je terecht voor Ayurvedische massage, voeding, kruiden en workshops. Madeleine geeft ook de hatha yoga lessen bij Basicflow op dinsdagavond en werkt als inval yogadocente.

 

Sabine Kuijpers (foto links en Loes van nuenen rechts):  www.basicflow.nl
Hoi, mijn naam is Sabine en ik ben oprichtster van Casa Basicflow. Ik wil je graag een plek/moment geven die je uit je dagelijkse sleur haalt. Waar je naar uitkijkt, waar je energie van krijgt en waar je jezelf kunt zijn. Je inspireren waardoor je nieuwe inzichten krijgt waar je blij en energiek van wordt en je eigen pad verder durft te bewandelen. mensen met elkaar verbinden. De maatschappelijke druk is ver van deze plek of het moment vandaan. Zijn is voldoende. Hier is het fijn, er is ruimte, er is stilte maar waar ook goede dialogen plaatsvinden. Bij Casa Basicflow kun je terecht bij diverse disciplines allemaal gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en ontspanning.

Ik geef yogalessen die inspannend maar ook ontspannend zijn. Ik leer je bewust te worden van je lichaam en geest en dat je daar zelf heel veel invloed op hebt.

Met Loes van Nuenen ben ik in 2018 www.beyourflow.nl  begonnen, we delen onze kennis aan iedereen die zich wil verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, groei, mindset en yoga.

We leven in een nieuw tijdperk en met deze plek hoop ik je een basis te kunnen geven waar je altijd weer naar toe kunt, waar je in je kracht komt te staan en je jezelf kunt ontwikkelen of lekker even kunt resetten. Jij staat aan het roer.

Liefs Sabine

DROMER | DOENER | INTROVERT | EIGENWIJS | YOGINI | ONDERNEEMSTER PUR SANG | INSPIRATOR

 

Janine Cruijsberg www.cruijsberg.com
Hallo! Ik ben Janine Cruijsberg, diep duikende bodyworker, hartopenener, globetrotter, tweelingmoeder, partner van de liefste ethical hacker van Eindhoven en deejay.Ik heb twee bedrijven: deze praktijk houdt mij met beide benen op de Brabantse grond en die ander (kickstartangels) http://www.wannabestartinsomething.com laat mij vliegen over de hele wereld.
Ik zie je echt, voorbij het masker en je eigen mind fucks. Ik zie jouw potentieel.
Ik ben Craniosacraal therapeut en heb honderden mensen begeleid in mijn praktijk sinds 1996.
Daarnaast geef ik transformerende ademsessies in Casa Basic Flow (https://www.wannabestartinsomething.com/courses/transformationalbreathing/)  en een training in Sardinie (https://www.wannabestartinsomething.com/retreat/) en een training in Hawaii (https://www.wannabestartinsomething.com/courses/vip-awakening-week/) samen met mijn partner in crime Brechtje Vanhommerig, coach (o.a. bekend van de Duik). Dit zijn diepgaande mind-body-soul-trainingen. Je voelt je lust for life weer. Hemel op aarde. Dat is onze missie.

Ik werk onder andere met een bijzondere spier; de Psoas. Dit is de spier van de ziel, een belangrijke boodschapper die heel helder je innerlijk leven weerspiegelt, je angsten, je verkrampingen en je passies. Ik nodig je uit deze spier te ontspannen. Je gaat dan meer voelen. Je krijgt een soepeler lichaam en een juicy life.Een ontspannen psoas geeft je meer levensvreugde, contact met je gutfeeling. Nu kun je stoppen met zoeken.

Met Craniosacraal therapie ga ik met zachte handgrepen aan de slag met je bindweefsel. In je bindweefsel wordt stress en spanning opgeslagen. Het kan een trauma zijn, fysiek/emotioneel, maar ook langdurige stress, het niet meer kunnen ontspannen.

Ken je dat gevoel? Dat je niets hoeft maar toch niet kan ontspannen, laat staan genieten?
Tijdens de behandeling gaan we de opgeslagen stress fysiek ontladen. Resultaat: je hele energielevel gaat omhoog. Je gaat weer voelen en genieten van het leven.

Ik kijk met de ogen van mijn hart. Zoals de kleine Prins al zei: alleen met het hart kun je het wezenlijke zien.Wil je wel eens jezelf ook op zo’n manier zien, kom dan eens langs voor een Angelreading.Voorbij je eigen weerspiegeling van jezelf kijk je naar je potentieel, je hogere Zelf. Zie je wat er echt in je zit en wat er mogelijk is voor je.

Mijn leven is er enorm rijker van geworden, vervullender, sprankelender.

Je bent welkom! Janine Cruijsberg

 

 

Elsbeth Bakker www.ebenvloedcoaching.nl

Bent u op zoek naar antwoorden op het gebied van:
– balans in werk en privéleven
– ontspanning en stresspreventie
– bewustwording bij en weer aan het werk na een burn-out
– inspiratie, een nieuwe koers
– het meer gebruikmaken van uw eigen intuïtie

Neem dan contact op met: Elsbeth Bakker 
~ EB en Vloed Coaching ~

Mijn specialisatie ligt op het gebied van stresspreventie, beter leren omgaan met stress, transformatie na een burnout en ‘t ontwikkelen van intuïtie: de term Intuïtief Leiderschap dekt nog beter de lading!

Danielle Gommans www.s-sensemassage.nl
Praktijk voor holistische massages, workshops en lichaamsbewustwording. Danielle geeft ook geregeld ouder-kind massage workshops.

Zelf indelen

Mogelijkheid om de ruimte in te delen zoals jij dat wilt met stoelen, tafels, yogamatten, flip over.

Even er tussen uit....

Wil je even een heerlijke wandeling langs het water dan kan dat! Vanuit onze locatie loop je in 30 minuten een mooie rondde langs het water/natuur.

Gratis parkeren

Je kunt gratis parkeren op een parkeerterrein met de auto/motor of fiets.

Ben jij op zoek naar een sfeervolle, inspirerende plek om je workshop/cursus of training te geven?atelier ruimte, Onze workshop/atelier ruimte is in overleg en op afspraak voor jouw workshop/cursus of training te huur!

Past jouw workshop/cursus/training bij de visie van Casa Basicflow? Dan is het mogelijk om per dagdeel bij ons de yogaruimte of atelier te huren. Verhuur gaat per dagdeel (4 uur).

Ben je op zoek naar een praktijkruimte? We hebben momenteel een wachtlijst omdat alle praktijkruimtes zijn verhuurd. Je kunt je interesse kenbaar maken dan houden we je op de hoogte zodra er een ruimte vrij komt.