Tel: 0492 - 38 40 22 info@basicflow.nl

Team Casa Basicflow/ruimte huren

Casa Basicflow is een samenwerking met:

Marscha de Haan: www.jijinbeweging.nl

Hoi, ik ben Marscha en ik bied met Jij in Beweging privé trainingen, groepslessen Pilates en Boost your Body aan. Ook kun je bij mij terecht voor advies over voeding.
Pilates is een bewegingsmethode waarbij je de oefeningen geconcentreerd en rustig uitvoert. De focus ligt met name op de spieren die liggen rondom je de bekkenbodemspieren, de buik, de rug en het middenrif. Je werkt aan verlenging en gebruikt bewust je ademhaling. Na een les ervaar je dat je lichaam meer ruimte heeft gekregen en voelt je lichaam leniger en energieker. Ik ervaar deze trainingsvorm zelf altijd als heel prettig.
De Boost your Body les is een nieuwe lesvorm waarbij alle spiergroepen getraind worden door middel van een High Intensity Interval Training. Explosieve oefeningen wisselen elkaar af met korte momenten van rust. In een relatief kort tijdsbestek heb je alle grote spiergroepen van je lichaam getraind. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de core. Door middel van verschillende Pilates oefeningen worden de diepe spieren van de romp (buik- en rugspieren, het middenrif en de bekkenbodem) getraind, waardoor een krachtig torso ontstaat. Als afsluiting volgen ademhaling-, stretch, en/of ontspanningsoefeningen. Hierdoor wordt de focus naar binnen toe verlegd en vloeit alle spanning en stress uit je lichaam.
Heb je een specifiek doel waarom je privé sessies wilt afnemen? Ook dat is mogelijk. Samen maken we jouw doel tastbaar en stellen een realistisch plan op. Jij gaat aan de slag en ik sta naast je om je te coachen op het gebied van beweging, voeding en mindset. Ik geef je tijdens de trainingen oefeningen en tips, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt gaan.

Ik heb met mijn opleidingen als dansdocent, personal trainer en gewichtsconsulent volgens mij het juiste pakket in huis om mensen op een veilige uitdagende manier in beweging te zetten.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie of een proefles volgen? Als jij de uitdaging aandurft, dan ontmoet ik je graag!

 

Madeleine van den Hoek: www.ayurvedaenmeer.nl
Bij Madeleine kun je terecht voor Ayurvedische massage, voeding, kruiden en workshops. Madeleine geeft ook de hatha yoga lessen bij Basicflow op dinsdagavond en werkt als inval yogadocente.

 

Sabine Kuijpers (foto links en Loes van nuenen rechts):  www.basicflow.nl
Hoi, mijn naam is Sabine en ik ben oprichtster van Basicflow pure being en later Casa Basicflow. Ik wil je graag een plek/moment geven die je uit je dagelijkse sleur haalt. Waar je naar uitkijkt, waar je energie van krijgt en waar je jezelf kunt zijn. Je inspireren waardoor je nieuwe inzichten krijgt waar je blij en energiek van wordt en je eigen pad verder durft te bewandelen. mensen met elkaar verbinden. De maatschappelijke druk is ver van deze plek of het moment vandaan. Zijn is voldoende. Hier is het fijn, er is ruimte, er is stilte maar waar ook goede dialogen plaatsvinden. Bij Casa Basicflow kun je terecht bij diverse disciplines allemaal gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en ontspanning.

Ik geef yogalessen die inspannend maar ook ontspannend zijn. Ik leer je bewust te worden van je lichaam en geest en dat je daar zelf heel veel invloed op hebt.Sinds 2020 begeleidt ik jong(volwassenen)in rouwbegeleiding. Het gehele proces en wanneer nodig daarna, het uitzoeken naar een zinvol leven voor jou, wat is je kracht, wat zijn je belemmerende overtuigingen, wat neemt en geeft je energie en hoe ook om te gaan met minder goede dagen zowel bij fysieke klachten (blokkades) als mentaal.Be connected (Rouw-yoga-mindset)

Met Loes van Nuenen ben ik in 2018 www.beyourflow.nl  begonnen, we delen onze kennis aan iedereen die zich wil verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, groei, mindset en yoga.

We leven in een nieuw tijdperk en met deze plek hoop ik je een basis te kunnen geven waar je altijd weer naar toe kunt, waar je in je kracht komt te staan en je jezelf kunt ontwikkelen of lekker even kunt resetten. Jij staat aan het roer.

Liefs Sabine

DROMER | DOENER | INTROVERT | EIGENWIJS | YOGINI | ONDERNEEMSTER PUR SANG | INSPIRATOR

 

Janine Cruijsberg www.cruijsberg.com
Hallo! Ik ben Janine Cruijsberg, diep duikende bodyworker, hartopenener, globetrotter, tweelingmoeder, partner van de liefste ethical hacker van Eindhoven en deejay.Ik heb twee bedrijven: deze praktijk houdt mij met beide benen op de Brabantse grond en die ander (kickstartangels) http://www.wannabestartinsomething.com laat mij vliegen over de hele wereld.
Ik zie je echt, voorbij het masker en je eigen mind fucks. Ik zie jouw potentieel.
Ik ben Craniosacraal therapeut en heb honderden mensen begeleid in mijn praktijk sinds 1996.
Daarnaast geef ik transformerende ademsessies in Casa Basic Flow (https://www.wannabestartinsomething.com/courses/transformationalbreathing/)  en een training in Sardinie (https://www.wannabestartinsomething.com/retreat/) en een training in Hawaii (https://www.wannabestartinsomething.com/courses/vip-awakening-week/) samen met mijn partner in crime Brechtje Vanhommerig, coach (o.a. bekend van de Duik). Dit zijn diepgaande mind-body-soul-trainingen. Je voelt je lust for life weer. Hemel op aarde. Dat is onze missie.

Ik werk onder andere met een bijzondere spier; de Psoas. Dit is de spier van de ziel, een belangrijke boodschapper die heel helder je innerlijk leven weerspiegelt, je angsten, je verkrampingen en je passies. Ik nodig je uit deze spier te ontspannen. Je gaat dan meer voelen. Je krijgt een soepeler lichaam en een juicy life.Een ontspannen psoas geeft je meer levensvreugde, contact met je gutfeeling. Nu kun je stoppen met zoeken.

Met Craniosacraal therapie ga ik met zachte handgrepen aan de slag met je bindweefsel. In je bindweefsel wordt stress en spanning opgeslagen. Het kan een trauma zijn, fysiek/emotioneel, maar ook langdurige stress, het niet meer kunnen ontspannen.

Ken je dat gevoel? Dat je niets hoeft maar toch niet kan ontspannen, laat staan genieten?
Tijdens de behandeling gaan we de opgeslagen stress fysiek ontladen. Resultaat: je hele energielevel gaat omhoog. Je gaat weer voelen en genieten van het leven.

Ik kijk met de ogen van mijn hart. Zoals de kleine Prins al zei: alleen met het hart kun je het wezenlijke zien.Wil je wel eens jezelf ook op zo’n manier zien, kom dan eens langs voor een Angelreading.Voorbij je eigen weerspiegeling van jezelf kijk je naar je potentieel, je hogere Zelf. Zie je wat er echt in je zit en wat er mogelijk is voor je.

Mijn leven is er enorm rijker van geworden, vervullender, sprankelender.

Je bent welkom! Janine Cruijsberg

 

 

Laura van der Heijden-Daams www.kans-laura.nl

Hoi,
Ik ben Laura en samen met deze geweldige collega’s mag ik onderdeel uitmaken van het team van Casa Basicflow. Op deze fijne locatie bied ik coaching en training aan voor kinderen tot 18 jaar. Dit doe ik onder de naam Kans-Laura van der Heijden. Kans staat voor kracht, hoop en positiviteit. De begeleiding die ik geef is kortdurend en is passend bij o.a. echtscheiding, rouwverwerking, hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen, weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld, kinderen die gepest worden, angst, verdriet, boosheid, kinderen die veel piekeren en zich zorgen maken, onrust, etc.
Ik ga ervan uit dat ieder kind in zijn of haar ontwikkeling de beste kansen moet krijgen en deze ook verdient. Soms is daar hulp bij nodig, zodat het kind op korte termijn voldoende stappen heeft gezet en handvaten heeft gekregen om zonder hulp verder te kunnen.
Coaching is gericht op het individuele kind. Tijdens de intake wordt de hulpvraag besproken en wordt er gekeken of dit de juiste plek is voor het kind. Ik vind het erg belangrijk dat ouder(s)/verzorger(s) en kinderen er een goed gevoel bij hebben. Een kind is immers kwetsbaar en dient zich veilig te voelen om hulp toe te kunnen laten.
Tijdens de contactmomenten wordt er altijd gekeken en geluisterd naar dat wat het kind nodig heeft. De aanpak kan dan ook per kind variëren. Ik werk vanuit verschillende methodieken, met gevarieerd materiaal en zal zowel creatief als spelend aan de slag gaan. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende gesprekstechnieken waarbij hulpmiddelen (kaarten, handpoppen e.d.) kunnen worden ingezet. Aan het einde van ieder contactmoment krijgt het kind een inzicht- of inspiratiekaartje mee naar huis, waar ik een positieve, voor het kind passende, tekst opzet. Dit biedt houvast tot het volgende contactmoment.
Vanuit zowel mijn eigen ervaringen (o.a. gescheiden ouders) als vanuit mijn voelsprieten weten kinderen mij snel te vinden en houd ik de drempel zo laag mogelijk om echt contact te krijgen/maken en het kind te begeleiden. Daarbij is mijn werkervaring als leerkracht basisonderwijs, dansdocente en eigenaresse van een kinderopvangorganisatie erg belangrijk. Ook de cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb (en nog volg) hebben mij gevormd tot wie ik ben, o.a. pabo, gedragsspecialisme, sociaal emotionele ontwikkeling en gedragsproblemen, executieve functies, kindercoach en nieuwetijdstherapeut.
Wil je meer weten over mij en dat wat ik aanbied, neem dan een kijkje op mijn website www.kans-laura.nl.
Graag zie ik je in mijn praktijk mocht dat nodig zijn! Daarvoor kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via info@kans-laura.nl

Voel je welkom, je hoeft het niet alleen te doen!

Zelf indelen

Mogelijkheid om de ruimte in te delen zoals jij dat wilt met stoelen, tafels, yogamatten, flip over.

Even er tussen uit....

Wil je even een heerlijke wandeling langs het water dan kan dat! Vanuit onze locatie loop je in 30 minuten een mooie rondde langs het water/natuur.

Gratis parkeren

Je kunt gratis parkeren op een parkeerterrein met de auto/motor of fiets.

Ben jij op zoek naar een sfeervolle, inspirerende plek om je workshop/cursus of training te geven?atelier ruimte, Onze workshop/atelier ruimte is in overleg en op afspraak voor jouw workshop/cursus of training te huur!

Past jouw workshop/cursus/training bij de visie van Casa Basicflow? Dan is het mogelijk om per dagdeel bij ons de yogaruimte of atelier te huren. Verhuur gaat per dagdeel (4 uur).

Ben je op zoek naar een praktijkruimte? We hebben momenteel een wachtlijst omdat alle praktijkruimtes zijn verhuurd. Je kunt je interesse kenbaar maken dan houden we je op de hoogte zodra er een ruimte vrij komt.