Nu mijn online programma in de maak is, ga ik je daar al wat meer over vertellen. Dit programma is voor mensen die een dierbare hebben verloren of iemand kennen die dit net hebben meegemaakt en er meer over willen weten, hoe je hem of haar zou kunnen steunen in deze moeilijke tijd en erna.

Eigenlijk is het heel simpel. Ik miste dit programma zelf, begrijp nog steeds niet dat we dit niet van jongs af aan leren, iets wat zo’n grote invloed heeft op je leven, heb zelf veel gemist na het overlijden van mijn moeder in 2005. Ik ben nu 18 jaar verder en hoop door mijn ervaring te delen, handvatten en inzichten te geven een klein steentje mag bijdragen in het rouwproces van jou of je dierbare.

Dat je weet dat het oké is als dat even niet zo is, dat je erkenning vindt en jezelf je alle tijd gunt, want rouw kent geen tijd. Dat je weet dat je dit niet alleen hoeft te doen, dat ik je hoop kan geven. Ik had zelf namelijk echt niet gedacht dat ik me ooit weer gelukkig kon voelen, gemeend kon lachen.

Zo zie je maar weer wat de tijd en proces met je doet en dat er allerlei veranderingen blijven plaats vinden.

Ik werd steeds nieuwsgieriger naar wat rouw nu precies is, had veel vragen en ben dus veel boeken gaan lezen over dit onderwerp, seminars gaan volgen en ben uiteindelijk een cursus rouw en verliesbegeleiding gaan volgen.
En al deze kennis ga ik delen, laten we samen een nieuwe rouwcultuur creëren waarin we steeds makkelijker er over praten, elkaar kunnen vinden in die tijd in plaats van steeds meer verwijdert te worden van elkaar.
Het proces kun jij alleen aangaan maar je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Misschien heb je vele mensen om je heen die je steunen maar misschien ook niet en dan is dit programma er. Door webinars en een besloten community houden we contact, kun je vragen stellen en in contact komen met elkaar.
Maar ik ga ook yoga en yoga nidra sessie geven die je kunt volgen in je eigen tijd, wanneer jij er behoeft aan hebt.

Ik zit midden in het ontwikkel proces maar je kunt me al volgen via instagram
@basicflow_
@basicflowbeconnected
En via spotify: Basicflow

Liefs Sabine