Eva Welten-Staats (Yogadocente)

Yin yoga/Restorative yoga/Yang-Yin yoga/Kinder yoga

Toen ik 20 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met yoga was ik al snel verkocht. Tussen mijn studies door woonde ik enkele jaren op Ibiza en mocht daar genieten van veel verschillende vormen yoga. Terug in Nederland studeerde ik verder aan de Politieacademie en vond ik het lastig deze twee werelden te combineren. Het aanbod aan yoga in Nederland was voor mij nog te zweverig, ik zocht vooral naar een studio waar men met beide benen op de grond stond en waar veel anatomische kennis aanwezig was. In 2015 vond ik deze plek bij Basicflow. Naast mijn werk volgde ik voornamelijk Vinyasa yoga lessen bij Sabine.

Tot ik in 2020 arbeidsongeschikt raakte. Mijn lijf was op, mijn ledematen wilden niet meer en ik had overal pijn. Al snel volgde de diagnoses CRPS en fibromyalgie. Vinyasa yoga was niet langer een optie en ik dook in de wereld van Yin yoga.

Yin yoga opende een nieuwe wereld voor mij, in plaats van werken met kracht en spierspanning stond ik mijn lijf toe te werken vanuit ontspanning en verzachting. Tijdens mijn eigen revalidatietraject heb veel baat gehad bij de rustigere vormen van yoga en deze kennis deel ik nu graag met anderen.

In de nabije toekomst wil ik me meer gaan richten op yogatherapie. 1 op 1 sessies waarbij ik gebruik maak van yoga, outdoor-activiteiten en avontuur-sessies.

Lees meer over de andere docentes van BasicFlow

Madeleine van den Hoek

Madeleine van den Hoek

Madeleine van den Hoek (Yogadocente) Hatha Yoga – Yoga Nidra Op mijn 20e volgde ik mijn eerste yogales en kwam ik in aanraking met meditatie. Met af en toe een pauze, soms een haat-liefde verhouding met yoga en een zoektocht naar een nieuwe docent of een andere...

Lees meer
Sonja Bakker

Sonja Bakker

Sonja Bakker (yogadocente) Jivamukti Yoga Al tijdens mijn jeugd stond mijn leven in het teken van dans; ik leefde dans, klassiek ballet, modern, jazz, alles zoog ik op als een spons. Zo werd het ook mijn beroep. Ik werkte in binnen en buitenland als danseres (...

Lees meer
Sabine Kuijpers

Sabine Kuijpers

Sabine Kuijpers Eigenaresse van Basicflow Pure Being(Sinds 2013)DROMER | INTROVERT | EIGENWIJS | YOGINI met beide voeten op de grond | ONDERNEEMSTER PUR SANG Yin Yoga – Easyflow Yoga – Yang-Yin yoga – Vinyasa Yoga – Rouw Yoga Nidra – Deeprelax yoga Nidra en...

Lees meer